Тук обаче ще ви покажа в кратце оформянето на самата торта - шестица.
Надявам се, да съм полезна.
Изпекох около 60% от сместа в кръгла форма с диаметър 18 см. на три равни части. Останалата част от сместа изпекох в правоъгълна тава (тази на фурната).
На голям лист нарисувах 6-цата, така както исках да изглежда и изрязах горната част, за да я ползвам като шаблон.
От получения правоъгълен блат изрязах горната част на 6-цата четири пъти (този блат беше по-тънък от кръглите).
От кръглите блатове сглобих долната част, като изрязах кръгче в най-горния с малка чаша.
Сглобих получените "опашчици" и кръглата част.
Оттам нататък е лесно. Крем, сглобяване, измазване и покриване и ето я нашата торта 6-ца.
Много се радвам на тортите, които майсториш! С удоволствие ги разглеждам и се уча от подробните описания :) Наистина са страхотни! Поздрави и хубава вечер!
ОтговорИзтриванеМного ти благодаря! :)
Изтриване