четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Здравейте за пръв път....

Поставих началото на този блог, преди вече доста време, но не събирах смелост да пиша тук...... Какво ли да пиша? Не създавам свои рецепти, не съм открила нищо ново....... Но пък, то си е лично място, така че, мога просто да си приказвам, нали? :):):)

Та започвам...........

А какъв по-добър повод от първата годинка на размятане на захарни теста, фигурки и сладък крем из дома ми......

Преди повече от година, започнах подготовката за рождения ден на скъпоценното ми момиченце. Тя много обича "муми" (крави) и затова ни беше нужна торта с кравички. Рових, гледах, но единствените торти, които тогава ми харесаха безкрайно, бяха тези на Буболинка. Но тя беше заета за месеци напред....... И аз реших, че като няма да са толкова красиви, поне ще са различни от масовката.

Е скоро след това открих още мноооого талантливи дами, на които бих поверила радостта на детето си, но аз вече бях направила първите крачки и вълната ме беше понесла. Нямаше връщане назад.......

Поръчах бои и малко формички и започнах голямото плескане. Месих захарно тесто, опитвах, четох, гледах клипчета и ...... направих първата си торта.  Торта с кравички за домашното парти. Идеята не е моя - нямах толкова смелост. Гледах от снимки, които открих в интернет пространството..........За партито с приятели - торта с калинка!

Това са моите първи "творения" - целулитени, набръчкани, но само мои. Работата по тях ми достави небивала радост.

3 коментара:

  1. Мммм,целулитени,набръчкани и прекрасни!!!!Ха, честита ти първа публикация и да ни радваш с още многоооооо:0)

    ОтговорИзтриване
  2. Хей, Танче честит Блог мила приятелко. Поздрави.

    ОтговорИзтриване